ПОГЛЕДНЕТЕ: Денес, слатките првачиња – за учење “подадоа рачиња”

Сподели го ова:Училиштето е многу важен и интересен предизвик во животот. Образованието е темел на секоја заедница, на секоја општина и држава. Затоа велиме дека најсигурна инвестиција во иднината претставува образованието. Денес, голем број на првачиња – за учење подадоа рачиња.

Училиштето сега е нивниот втор дом, а учителката/учителот се нивните втори родители, кои ќе им помагаат и ќе се грижат за да ги научат и воспитаат во вредни ученици и добри другари!Сподели го ова:

Слични објави