ВЕРУВАТЕ ЛИ ВО МАКЕДОНСКОТО СУДСТВО? Само три години затвор за жената која усмрти пешак кај МНТ

Сподели го ова:Казна затвор од само 3 години доби кумановката Гордана Филиповиќ, бидејќи усмрти пешак кој што поминуваше на пешачки премин пред мостот „Гоце Делчев“ во Скопје.

Казната ја изрече судијката Елена Илиевска-Јосифовиќ а освен 3 годишен затвор, на Филиповиќ судијката ѝ забрани да управува со моторно возило 5 години.Сподели го ова:

Слични објави