ВЕЧНО ЌЕ БИДЕШ НАШИОТ КАПИТЕН: И фудбалерите се простија од Љупче Перканоски

Сподели го ова:И фудбалерите се простија од Љупче Перканоски, човекот со ангелски лик и ангелска хумана душа. Семејството, пријателите и градот загубија многу!

“Денес на натпреварот помеѓу ФК МЛЕКАР и ФК ПРОЛЕТЕР со едноминутно молчење оддадовме признание и почит на нашиот другар, пријател и голем поддржувач и активен учесник во клубот ЉУПЧЕ ПЕРКАНОСКИ – Другару вечно ќе бидеш нашиот КАПИТЕН, секогаш ќе бидеш со нас и никогаш нема да згаснат спомените за тебе. Почивај во Мир” – истакнаа од фудбалскиот клуб од прилепско М. Коњари.

rhdrСподели го ова:

Слични објави