ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ПРИЛЕПЧАНИ: Настанат е голем дефект на главната водоводна линија во овој дел од градот

Сподели го ова:Почитувани сограѓани,

Во моментов е настанат голем дефект на главната водоводна линија во близина на училиштето и градинката “Гоце Делчев”. Тимовите на ЈКП”Водовод и канализација” Прилеп веќе се на терен и започната е интервенција на истиот.

Сакаме да информираме дека водоснабдувањето ќе биде во прекин во реонот на училиштето и градинката “Гоце Делчев” подолг временски период поради големината и сериозноста на дефектот, се до целосна санација и нормализирање на водоснабувањето.

Замолуваме на разбирање и трпение кај населението во овој дел на градот.

Со почит,

ЈКП „ Водовод и Канализација “ – ПрилепСподели го ова:

Слични објави