ВАКА ЌЕ ОДИМЕ ВО ЕУ?? Во прилепскиот регион за еден ден украдени се дури 54 сообраќајни знаци

Сподели го ова:

На 06.03.2023 во 14.00 часот во ОВР Прилеп било пријавено дека во периодот од октомври 2022 година до 03.03.2023 од магистрален пат А3 Прилеп – Тополчани биле одземени 17 сообраќајни знаци, од регионален пат Прилеп – Македонски Брод биле одземени 26 сообраќајни знаци и од регионален пат Прилеп – Крушево биле одземени 11 знаци.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.Сподели го ова:

Слични објави