УШТЕ ОВА ГО НЕМАВМЕ ВИДЕНО: Од возило на Брза помош се вадат маси за казино во Тетово 

Сподели го ова:На социјалните мрежи се појави видео, на кое може да се види како во вечерните часови се истоваруваат масички за казино и тоа од возило на Брза помош!

Врз основа на локалните медиуми станува збор за нов скандал во Тетово.

За овој скандал освен тетовските, известуваат и други регионални медиуми.Сподели го ова:

Слични објави