УБАВИНА: ООУ “Рампо Левката”-Прилеп e украсено во празничен амбиент со многу новогодишни декорации

Сподели го ова:

Новата година е веќе на прагот, при што во повеќето од училиштата веќе преовладува оној препознатлив новогодишен амбиент. Имено, ООУ “Рампо Левката”-Прилеп e веќе украсено во празничен амбиент со многу новогодишни декорации.

“Новата 2024 година ќе ја дочекаме во празничен амбиент и со многу новогодишни декорации,кои се резултат на бројните работилници. Браво за нашите креативни ученици и наставници кои училишната средина ја претворија во новогодишна бајка!” – истакнуваат од ООУ “Рамо Левката”-Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави