УБАВА ВЕСТ: Прилепчанецот Иле Чавче е пронајден здрав и жив

Сподели го ова:На социјалните мрежи, денеска кружеше објава од лице кое го бараше својот сопствен чичко. Стануваше збор за Иле Чавле, при што внукот во неговата објава појаснуваше дека Иле бил исчезнат на 28.08.2023 година, кога се упатил кон манастирот Трескавец.

После неколку часа од објавата, член од неговото семејство на социјалните мрежи соопшти дека прилепчанецот Иле Чавче е пронајден здрав и жив.

ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ШТО ПРУЖИЈА ПОМОШ УСПЕАВМЕ ДА ГО НАЈДИМЕ ЗДРАВ И ЖИВ УШТЕ ЕДНАШ ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ!” – соопшти член од неговото семејство.Сподели го ова:

Слични објави