Т.А. “Бран”-Прилеп со честитка до граѓаните по повод Илинден – Денот на Републиката

Сподели го ова:Најдобрата туристичка агенција во нашата држава Т.А. “Бран”, на своите вработени, клиенти, патници, како и на сите граѓани од цела наша земја им го честита 2-ри Август, Илинден – Денот на Републиката, со желби за добро здравје и за посветла иднина на нашата земја.

“Празникот Илинден претставува основен симбол на победата на македонскиот непокор, а воедно овој празник е денот кога се потсетуваме на голем број борци и револуционери кои преку своите херојски дела ги испишаа најславните страници од историјата на нашиот народ. Со гордост да го празнуваме овој празник, а на таков начин ќе им се заблагодариме и ќе им оддадеме почит на сите херои од нашата историја, кои ги поставија темелите врз кои денес опстојува нашата убава земја” – се истакнува во честитката на Т.А. “Бран” – најдобрата туристичка агенција во нашата земја која успешно работи цели 30 години.Сподели го ова:

Слични објави