Стефан Лазаров се огласи на Фејсбук – Кико имал последна желба

Сподели го ова:Стефан Лазаров се огласи на Фејсбук каде што соопшти дека една од последните желби на Кико и неговото семејство било да се одржи утрешниот хуманитарен концерт за Кико во Штип, со почеток од 21:00 часот.
Како што истакнува Лазаров во неговата објава, таткото на веќе починатиот Кико ќе соберел сили, и ќе се обрател пред сите присутни на утрешниот концерт.

Цената за карта е 200 денари, а парите од концертот ќе бидат наменети за хуманитарни цели.Сподели го ова:

Слични објави