МПЦ-ОА повикува на сенароден собир против Законот за родова еднаквост и матична евиденција

Сподели го ова:Под слоганот „Имаме должност да спречиме менување на реалноста“ Светиот архијерејки синод на МПЦ – ОА повикува на сенареден протест против Законите за родова еднаквост и за матична евиденција. 

Собирот е закажан за овој четврток во 29.06.2023 во 18 часот пред Соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје.Сподели го ова:

Слични објави