СОУ “Орде Чопела” од Прилеп повторно се закити со награди

Сподели го ова:Во конкуренција на 52 средни училишта од Република Македонија, учениците од средното прилепско училиште “Орде Чопела” учествуваа во повеќе натпреварувања на МАССУМ во Гостивар, каде постигнаа супер резултати.

Резултати:

🥈Второ Место модна ревија под менторство на професорот Александар Џинго

🥈Најдобар штанд ВТОРО место под менторство на професорите Анита Галеска и Татјана Тасеска

🥈Второ место кариерно портфолио под менторство на професорката Мирјана Стојческа Ѓорѓиоска и Тереза Златевска Трајковска

🥉Трето место Интервју за работа на англиски јазик Ученик Филип Атанасоски Ментор Анета ПејоскаСподели го ова:

Слични објави