|

Снежна магична бајка на Попова Шапка – посетителите уживаат во снегот

Сподели го ова:Попова Шапка е облечена во “снежно бело руво”.

Посетителите кои викендов одлучија да бидат таму, очигледно е дека ќе уживаат во убавата снежна бајка.

Снегот пристигна во Македонија!Сподели го ова:

Слични објави