РЕКЛАМИРАЈТЕ СЕ И ВИЕ: Еве зoшто голем број на компании се рекламираат на “STANICA.MK”

Сподели го ова:


Посветеноста, континуираното секојдневно објавување на точни, проверени и објективни информации 24/7-конечно се исплати. Како резултат на нашата макотрпна работа, големата посветеност и објективното-навремено објавување на вистинските-проверени податоци и информации, нашиот информативен портал “STANICA.MK” денес е еден од двата најпосетувани информативни портали во нашиот регион. За речиси една година од неговото постоење, “STANICA.MK” постигна голема читаност и посетеност од страна на голем број на читатели – пред се од прилепчани. Претходно наведеното, се должи на фактот заради тоа што информативниот портал “stanica.mk” нуди голем број на уникатни содржини кои се привлечни за нашата читателска публика, а исто така ние сме и првата прилепска информативна станица која што Ви обезбедува 24 часовна покриеност на најновите настани, случувања и информации 24/7, бидејќи во секое време од денот и ноќтта имаме новинарски тим (на терен или во редакција) кои што први ги објавуваат најновите случувања. Ние, не сме како дел од другите, како што знаете и самите, нашиот информативен портал има професионален информативен новинарски тим од новинари, во кои се вбројува и новинар кој што е наградуван од страна на Обединетите Нации. Меѓутоа успехот на “stanica.mk” не го прават само новинарите и нашите дописници од Пелагонија, бидејќи составен дел од нашиот информативен портал е и техничкиот-графички тим кој што 24/7 се грижи за одржување на нашиот информативен портал и на неговата мрежа и брзина, дури и тогаш кога мрежата е преоптоварена, бидејќи се случува во иста минута да имаме и по неколку илјади посетители. Исто така, нашиот техничко – графички тим нуди и професионална изработка на сликите и видеата на порталот. Што се однесува пак до маркетингот и рекламите на нашиот информативен портал, за компаниите кои што се рекламираат на “stanica.mk” им нудиме лично наш – докажан професионален маркетинг тим кој што само за Вас може да Ви ја понуди најдобрата и најсоодветната опција за Вашиот бизнис и Вашата реклама. Со други зборови – доколку сте компанија – еве зошто е добро да се рекламирате на нашиот информативен портал:

-Нашиот информативен портал “STANICA.MK” – е еден од “двата најчитани информативни портали од нашио регион”, при што само на нашата официјална Facebook страна имаме над 23.000 постојани следбеници – (во кои што не е вкалкулиран бројот на сите оние другите, кои секојдневно ги следат нашите информации 24/7)

Нашиот информативен портал “STANICA.MK” е добитник на ПОСЕБНОТО ПРИЗНАНИЕ од “АКАДЕМИК” за НАЈДОБАР ИНФОРМАТИВЕН ПОРТАЛ во Прилеп, Крушево, Битола и Мак.Брод!

-Секогаш 24/7, професионално, навремено и објективно ги прененесуваме најновите информации и случувања

-Имаме професионален, стручно обучен маркетинг тим кој што ќе Ви ја понуди најдобрата рекламна опција за Вашата компанија

-Нашите текстови, информации и објави ги пишуваат стручно-обучени новинари

-Наплатата за фактурите за рекламирање се спроведува ЛЕГАЛНО ПО ПАТ НА ФАКТУРА издадена од правно лице

-Ние сме првата прилепска информативна станица која работи 24/7, и во секој период од денот или ноќтта ја имаме конкретната информација која што веднаш допира до нашите читатели

-Нашите објави кои што ги споделуваат нашите читатели од Facebook групите имаат голем број на читаност и голем број на допаѓања кои достигнуваат од 800 до неколку илјади допаѓања на објава и директни кликнувања во самата објава каде што ја гледаат Вашата реклама

-Не е битно што некаде се рекламирате, многу битно е каде се рекламирате, колкава е посетеноста на информативниот портал и неговите следбеници и до колку читатели допира Вашата реклама! А зошто да се рекламирате на информативниот портал “STANICA.MK”?- Одговорот можат да Ви го дадат само оние многу бројни компании кои постојано се рекламираат на “STANICA.MK”, и задоволни од успешната маркетинг соработка-повторно и повторно се рекламираат.

И за на крај, убаво е да има повеќе информативни портали, и да се создава чесна-професионална конкуренција помеѓу самите нив, бидејќи само така сите ние ќе бидеме поттикнати чесно и коректно на професионален начин, се повеќе да работиме и да се натпреваруваме едни со други, онака искрено, чесно и достоинствено како што доликува на еден професионален, новинарски тим кој што е составен од врвни професионалци, кои што додека другите се плашат за својот опстанок и привидно плукаат, ние чесно си работиме, и му посакуваме, искрено од срце, да го достигнат големиот успех кој што ние го постигнавме за само една година. За сите оние кои што сакаат да се рекламираат на “STANICA.MK”, слободно можат да ги контактираат нашите информативни агенти 24/7, на нашата официјална електронска адреса: stanica2021prilep и да ја добијат најпримамливата маркетинг понуда за нивната компанија.

Сподели го ова:

Слични објави