РАДОСТИ!!! Близначињата Василиј и Марија кои беа родени со 900 и 940 грама, си заминаа дома како здрави бебиња

Сподели го ова:По 72 дена престој на ОИН, каде секојдневно ја добиваа медицинската нега и безграничната љубов од педијатрите, медицинските сестри и од целиот персонал на ОИНТ, Василиј го испративме дома со 2000 грама, а Марија со 2250 грама.

На малите борци близначиња им посакуваме многу здравје, безгрижно детство и само радости да им носат на своите родители – информираат од од ГАК.Сподели го ова:

Слични објави