Пронајдено е безживотно тело на прилепчанец изгризано од свињи

Сподели го ова:Утрово, пронајдено е безживотно тело на 80 годишниот прилепчанец Б.Т. кое било изгризано од свињи. Телото е пронајдено на неговата фарма која се наоѓа кон стариот пат за Битола.

Повеќе информации во следните наши објави.Сподели го ова:

Слични објави