Освен во ООУ Блаже Конески, дојава за бомби има уште и во три прилепски училишта

Сподели го ова:
Имено, освен во ООУ Блаже Конески (како што информиравме во претходните наши објави), дојава за бомби има уште и во следниве три прилепски училишта: Добре Јованоски”, “Гоце Делчев” и “Кире Гаврилоски”.

Учениците се навремено евакуирани, а на терен е екипа од МВР.Сподели го ова:

Слични објави