| |

Прилеп и Македонија ќе пулсираат во духот на “Prilep JAZZ Weekend”

Сподели го ова:
Од 28 август до 2 септември, Прилеп и Македонија ќе пулсираат во духот на “Prilep JAZZ Weekend”. Местото на одличната забава е малата сцена од НУЦК Марко Цепенков во Прилеп.

“Prilep JAZZ Weekend” оваа година го слави својот 12-ти роденден, а одличната музичка програма ветува екстра забава за сите посетители.Сподели го ова:

Слични објави