ГРАЃАНИТЕ ЗАДОВОЛНИ! Со првиот снег, Општина Прилеп ВЕДНАШ започна со зимското одржување на улиците и патиштата!

Сподели го ова:Општина Прилеп заедно со надлежните служби и фирми, подготвени за зимското одржување на улиците и патиштата! Во прилог, погледнете како надлежните во Општина Прилеп без никави проблеми се справуват со снегот:Сподели го ова:

Слични објави