ПРИЛЕП Е СПОРТСКИ ГРАД! Проданоски оствари средба со претседателот на републичката комисија за спорт при ВМРО-ДПМНЕ, легендата на македонскиот ракомет Борко Ристовски

Сподели го ова:Претседателот на Совет на Општина Прилеп- Дејан Проданоски, оствари средба со претседателот на републичката комисија за спорт при ВМРО-ДПМНЕ, легендата на македонскиот ракомет Борко Ристовски.

Во одлична атмосфера денес остваривме средба со претседателот на републичката комисија за спорт при ВМРО-ДПМНЕ, легендата на македонскиот ракомет Борко Ристовски. Прилеп отсекогаш бил и ќе биде спортски град. Дружбата продолжи со кафе средба со најмладите, Унијата на млади сили, кои докажано се движечката сила на нашата партија – истакна Проданоски.Сподели го ова:

Слични објави