|

ПРЕМИЕРНО: “Терорист” уште едно ново видео од “Солза и смеа”

Сподели го ова:“Солза и Смеа” работат со полна пареа, при што каде и да се појават полнат сали низ цела Македонија со нивната најнова “7-up урнебесна комедија”. Каде и да настапат, публиката ги испраќа со громогласни аплаузи, а после завршетокот на претставите се слика со нивните омилени тв ликови.

Исто така она што е ново од Солза и смеа, е тоа што повторно започнаа и со снимање на нови видеа. Во прилог, погледнете го најновото урнебесно видео од овие популарни тв ликови:Сподели го ова:

Слични објави