ПОГЛЕДНЕТЕ: “Солза и смеа” вчера во Прилеп направија спектакл за паметење!

Сподели го ова:“Цел Прилеп” вчера уживаше во најновото шоу на “Солза и Смеа”, каде за прв пат во Прилеп ПРЕМИЕРНО  ја изведоа нивната најнова претстава која носи наслов “КОМИЧНО ШОУ”. Станува збор за нивната најнова урнебесна комедија која со сигурност ги насмеа сите прилепчани до солзи!!!

Ова најново комично шоу на “Солза и Смеа”, се одржа вчера (31.10.2023) година во НУЦК Марко Цепенков-Прилеп, а почетокот на овој спектакл започна во 20h.Сподели го ова:

Слични објави