| |

Погледнете колку многу народ денеска имаше за Биби и „слатката“ манифестација „Палачинкијада“

Сподели го ова:Како и минатата година, така и денеска, повторно продолжува традицијата, крајот на учебната година да се најави со „слатката“ манифестација „Палачинкијада“. Нашата информативна екипа ја проследи забавната програма со Биби, а воедно исто така ги пробавме и вкусните палачинки. Денеска на најдобрите ученици симболично им беа доделени пофоалници од страна на Општина Прилеп.

Општина Прилеп и јас како градоначалник, сакаме на сите ученици да им посакаме среќен летен распуст, исполнет со многу игра, смеа, но и читање на лектири и мала подготовка за наредната учебна година! Воедно сакам да ви се заблагодарам што сите вие бевте оваа година одлични ученици, пред се прекрасни деца, прекрасни другари, вредни, упорни и истрајни до крај – истакна прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави