Почина Атина Апостолова – македонското бисерно грло

Сподели го ова:Почина македонската фолк пејачка Атина Апостолова. Врз основа на информациите на дел од медиумите, пејачката починала изненадно. Колку за потсетување, Апостолова неодамна направила и операција на срцето, каде што се поминало во најдобар ред.

Атина Апостолова ќе остане запаметена по нејзините безвременски хитови како што се: „Ако грешам грешна да сум јас“, „Пејте, пејте еј, мераклии“, „Усни румени“,„Цела вечер ќе ти пеам, а ти крши чаши“…Сподели го ова:

Слични објави