ПОБРЗАЈТЕ – ОСТАНАТИ СЕ САМО УШТЕ 20% ОД КАРТИТЕ: Прилеп ќе биде домаќин на најголемиот детски спектакл оваа година

Сподели го ова:Каде и да гостува се бара билет повеќе… Да токму така…. Ова е атрактивниот циркуски спектакл кој ги полни салите ширум Македонија, а овој пат публиката во Прилеп ќе се запознае и ќе ужива со настапите на:

  • “светлечката магична балерина”
  • “магичниот спајдермен”
  • “магично шоу со професионален магионичар со нови магионичарски точки – атрактивни за младата популација”
  • “големиот кловн балон”…

Почетокот на летниот распуст ќе започне со нешто детско – но сепак СВЕТСКО!!!

24.06.2023 (сабота) во 19 часот во НУЦК Марко Цепенков-Прилеп.

Резервации 24/7 на 078/ 66-77-97Сподели го ова:

Слични објави