Пинг Понг-Најдобрите три екипи од Бизнис лигата

Сподели го ова:
Најдобрите три екипи од Бизнис лигата-Прилепска Пиварница до 5-то коло,беа репрезенти во Неделата на ревијалните натпревари со екипата на Спин од Подгорица.Победник на овие натпревари беше екипата на Спин -Подгорица.

Полуфинале:

Црна Река Петрол-Спин. 1-4

Нотар Маркоски-Матадор 4-1

За 3-то Место

Црна река Петрол- Матадор 4-0

Финале

Нотар Маркоски -Спин Подгорица 2-4.

Успешен ревијален турнир ,одлично дружење.Честитки за сите екипи,честитки за победникот.Победникот на првото издание на Бизнис лигата -Прилепска Пиварница, во Мај ќе учествува на натпревари во Подгорица.

Можно е да е слика од 9 луѓе, луѓе што стојат, внатре и текст кој вели „I Kombinat MERMEREN TrITex underwear HA TIBHAR MASH 28 TIBHAR“
Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе што стојат и внатреСподели го ова:

Слични објави