Еве во кои прилепски улици денеска ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 07.02.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 262л/с, од кои 302л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Гога Јанкулоски
– Карпалак
– н.м. Канатларци
– н.м. БеровциСподели го ова:

Слични објави