Падна првиот снег во Македонија!

Сподели го ова:Падна првиот снег во нашата земја. Имено, на Титов Врв и на Кораб веќе е бело.

Најавите се остварија! Падна првиот снег во Македонија, на Титов Врв и на Кораб – истакна на својот фејсбук профил Славчо Попоски.Сподели го ова:

Слични објави