ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп со честитка до прилепчани по повод Велигденските празници

Сподели го ова:


Нашиот информативен портал “STANICA.MK” – како еден од “двата најчитани информативни портали од Пелагонискиот регион”, кој што само на нашата официјална Facebook страна има скоро 23.000 постојани следбеници – (во кои што не е вкалкулиран бројот на сите оние другите, кои секојдневно ги следат нашите информации 24/7), секогаш професионално, навремено и објективно ги прененесува најновите информации и случувања. Имено, по повод Велигденските празници,  ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп на сите прилепчани од православна – христијанска вероисповед, на своите вработени, како и на сите нивни соработници, искрено од срце – им го честита Велигден и Велигденските празници. “Со љубов и мир во срцето и душата, како и со верба во Бога, да се радуваме, да се сакаме и меѓусебно да се почитуваме. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!”-се вели во Велигденската честитка од ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп, од каде што истакнуваат дека и понатаму ќе продолжат да работат во интерес на сите прилепчани-како и до сега.

Сподели го ова:

Слични објави