|

Основното музичко училиште во Прилеп со голем Новогодишен концерт

Сподели го ова:Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е AUDICII500-1-912x1024.jpg

ООМУ “Ордан Михајлоски” – Оцка од Прилеп, на 26.12.2023 година во големата сала во НУЦК Марко Цепенков- Прилеп ќе одржи голем Новогодишен концерт со почеток од 18h.

Со овој концерт, свечено завршува и првото полугодие за учениците од ова музичко училиште. Учениците и наставниот кадар во ова наше единствено музичко училиште во Прилеп, се надеваат дека новата 2024 учебна година, ќе донесе многу нови радости, како и нови музички спомени, кои ќе бидат испреплетени со драгоцени другарувања на учениците и наставниците.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е AUDICII500-1-912x1024.jpg


Сподели го ова:

Слични објави