|

Официјалната програма на Карневалот „Прочка 2022“

Сподели го ова:Како што информиравме во почетокот на овој месец, Општина Прилеп со посебна чест и задоволство на 04.02.2022 година ги повика сите заинтересирани правни и физички лица од Прилеп и останатите градови и населените места од Република Македонија, (со особен акцент на основни и средни училишта, градинки, едукативни центри, здруженија и останати креативци) да земат учество на манифестацијата Карневал „Прочка 2022“, која ќе се одржи следниот месец во Прилеп, односно на на 06.03.2022 година. Имено, денеска информативната служба на Општина Прилеп на нашиот службен емаил ни ја испрати официјалната програма за манифестацијата Карневал „Прочка 2022“. Програмата е навистина атрактивна и интересна, и истата освен натпревар во маски вклучува и жонглери, кловнови и сл. Во прилог, погледнете ја програмата за овогодинешната манифестација Карневал „Прочка 2022“.Сподели го ова:

Слични објави