OБЈАВЕН ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА ПРИЛЕП ЗА КУПУВАЊЕ ВЕЛОСИПЕДИ ЗА 2023 ГОДИНА

Сподели го ова:OБЈАВЕН ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ НА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА ПРИЛЕП ЗА КУПУВАЊЕ ВЕЛОСИПЕДИ ЗА 2023 ГОДИНА

Од 12.06.2023 до 12.07.2023 ќе трае годинешниот јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување велосипеди во општина Прилеп.

Овој јавен повик е од големо значење за нашата општина од повеќе причини како што се поттикнување на свеста на граѓаните за поголемо користење на велосипедите во сообраќајот, намалување на загаденоста на воздухот и стекнување здрави навики.

Сите информации околу потребната документација за аплицирање на овој јавен повик ги имате на ВЕБ страницата на Општина Прилеп, www.prilep.gov.mkСподели го ова:

Слични објави