Ние сме држава со воздухоплови што се бројат “на прст”! Цели 54 години откако е формиран Одделот за воздухопловни единици

Сподели го ова:Денеска, се навршуваат 54 години од формирањето на Одделот за воздухопловни единици.

Одделот за воздухопловни единици се наоѓа во Идризово каде се наоѓа и Хеликоптерската единица за полициски намени. Ова е практично базата на овој Оддел. Од тука оперира целиот персонал, пилоти и сите коишто работат на овој Оддел.Сподели го ова:

Слични објави