НЕПОВТОРЛИВО УЖИВАЊЕ! “Цел Штип” оваа сабота ќе оди на детскиот новогодишен спектакл во НУЦК “Ацо Шопов” во Штип!!!

Сподели го ова:

Со доаѓањето на месец декември, започна и новогодишната магија која е официјален предвесник на Новата година – која што веќе е на самиот праг. А на доаѓањето на Новата Година, најмногу се радуваат најмладите, искрени детски срца.

По тој повод, специјално само за најмладата публика во Штип, на 23.12.2023 (сабота) со почеток во 12h часот во големата сала во НУЦК Aцо Шопов, погледнете ја театарската претстава ДЕТСКА НОВОГОДИШНА БАЈКА за дружината на Снешко Белчо”, која со сигурност ќе создаде волшебни, новогодишни спомени во секое детско срце. Имено, за само 12 часа потрошени се 40% од влезниците за новогодишната претстава во Штип.

Сите овие популарни театарски ликови (врз основа на она што можеше да го забележи објективот на нашиот информативен портал “STANICA.MK”), се очекува да изведат атрактивна театарска претстава за деца, која ќе биде во склоп на предновогодишните празници. Доколку и Вие сакате да ја проследите театарската претстава за деца “Дружината на Снешко Белчо”, тогаш 24/7 може да си резервирате билет на телефонскиот број 078/ 667-797, или да си купите од Билетарата од НУЦК Ацо Шопов во Штип.

Напомена: Салата во Штип ќе биде топла, а претставата ќе биде целосно озвучена и изведена во живо.

Снешко Белчо и неговата дружина Ве очекуваат на едно ново театарско доживување!

Се гледаме во НУЦК Ацо Шопов -Штип!Сподели го ова:

Слични објави