Навремено известување од Прилепски водовод до граѓаните

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 23.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 290л/с, од кои 260л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 60л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– н.м Беровци
– Самоилова (Хемиско училиште)
– Ѓорѓи СугаревСподели го ова:

Слични објави