Најдобрата туристичка агенција Т.А. Бран-Прилеп на своите вработени, патници, соработници, како и на сите граѓани им го честита најголемиот христијански празниик Велигден

Сподели го ова:Најдобрата туристичка агенција Т.А. “Бран”-Прилеп на своите вработени, патници, соработници, како и на сите граѓани им го честита најголемиот христијански празниик “Велигден”. Како што истакнуваат од Т.А. Бран-Прилеп, “Велигден е оној светол празник кој што сведочи за големото Христово Воскресение кое дава сила и надеж да живееме во мир и хармонија – насекаде во овој наш свет”. На самиот крај од Т.А Бран-Прилеп уште еднаш Ви го честитаат најголемиот христијански празник, а воедно и Ви посакуваат пријатно празнично расположение.Сподели го ова:

Слични објави