Се асфалтираат дел од улиците „Драган Димески“ и „Кеј 9ти Септември“

Сподели го ова:Од Општина Прилеп, продолжуваат со градежните активности и подобрување на патната инфраструктура во нашиот град. Моментално се асфалтираат дел од улиците „Драган Димески“ и „Кеј 9ти Септември“, а исто така паралелно се одвиваат активностите околу рехабилитација на повеќе локални улици.Сподели го ова:

Слични објави