Јовчески, Проданоски и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, денеска во посета на Големо Коњари, Мало Коњари и Беровци

Сподели го ова:Во рамките на акцијата на ВМРО-ДПМНЕ ,,Ова е Македонија, Македонија за сите”, денеска прилепскиот градоначалник Борче Јовчески, претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп Дејан Проданоски, прилепските пратеници од ВМРО-ДПМНЕ и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, беа во посета на Големо Коњари, Мало Коњари и Беровци.

Заедно со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, претседателот на ОК Дејан Проданоски и нашите пратеници Ане Лашкоска и Петар Ристески, како и голем број на наши сограѓани денес разговаравме на многу актуелни теми и за многу идни проекти конкретно за овие населени места. Ние сме секогаш помеѓу народот и континуирано работиме на подобрување на условите на живот за нашите сограѓани. Македонија за сите! – истакна Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави