Ирена Стерјовска-жената која има највисок рејтинг помеѓу жените-политичари од нашиот град заедно со прилепскиот градоначалник д-р Борче Јовчески ја пренесуваат победничката атмосфера од Прилеп во Битола

Сподели го ова:


Претседателката на Унија на жени при ОК ВМРО-ДПМНЕ-Прилеп Ирена Стерјовска, заедно со прилепскиот градоначалник д-р Борче Јовчески ја пренесуваат победничката атмосфера од Прилеп во Битола. По тој повод Ирена Стерјовска истакна: “Некогаш меѓуградски ривали , а денес Прилеп и Битола се градовите од југозападна Македонија кои го носат развојот и просперитетот за сите луѓе. Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ е силна поддршка на вистинските и чесни луѓе кои ја препознаваат силата и одлучноста на жената да се вклучи во опшествените текови. Со градоначалникот д-р Борче Јовчески ја пренесуваме победничката атмосфера од Прилеп во Битола и знаеме дека во недела ќе има уште една убава победа за д-р Тони Коњановски!”-истакна Ирена Стерјовска жената која има највисок рејтинг помеѓу жените политичари од нашиот град.

Сподели го ова:

Слични објави