Игор Крстески е новиот директор на Јавното комунално претпријатие „Пазари“ во Прилеп

Сподели го ова:
Игор Крстески е новиот вршител на должност директор на Јавното комунално претпријатие „Пазари“ во Прилеп.Крстески е дипломиран економист и има долгогодишно работно искуство во областа на бизнис секторот и телекомуникациите. Игор Крстески доаѓа на местото на досегашниот директор Кристијан Илиески, кој што поднесе оставка од функцијата.Сподели го ова:

Слични објави