И ВО ВРЕМЕ НА РАСПУСТ НЕМА ЗАСТОЈ ВО ООУ “КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”- ПРИЛЕП: Целосно е готова новата котлара

Сподели го ова:Пред неколку денови заврши школската година за учениците во Република Македонија, а со тоа започна најголемата радост за учениците, и долгочекуваниот летен распуст.  Меѓутоа, распустот за учениците од ООУ Климет Охридски – Прилеп, започна со уште една убава вест, а тоа е дека целосно е готова новата котлара во ова прилепско, основно училиште која многу ќе помогне при затоплување на училишните простоирии каде што учат учениците.

Од сликата на терен, може да се констатира дека континуирано се обновува ООУ “Климент Охридски” – Прилеп, при што секој дел од ова училиште добива еден целосен нов – модерен изглед.Сподели го ова:

Слични објави