|

И “МИЛЕ ПАНИКА” БЕШЕ ВО ПРАВО: Има два излеза за спас на граѓаните од кризата во нашата земја – аеродромите во Скопје и Охрид

Сподели го ова:Што ли се случува со нашата земја? Со криминал и неработење, со задоволување на тесно партиски интреси, не се влегува во ЕУ! Вакво безредие и хаос во сите области, било да е образование, здравство, не е запаметено од осамостојувањето на Македонија. – истакнуваат голем дел од граѓаните.

На крајот, сосема во право е Миле Паника кој во еден од скечевите на “К-15” ја предвиде денешната состoјба, па врз основа на тоа напомена дека:

Има два излеза за спас на граѓаните од кризата во нашата земја

а тоа се – аеродромите во Скопје и Охрид!Сподели го ова:

Слични објави