Храмот “Св. Петка” се “поднови” со нови клупи и столбови со знамиња

Сподели го ова:

Храмот “Св. Петка” се “поднови” со нови клупи а се поставени и столбови со знамиња!

Бог да им дарува здравје и спасение на сите што на било каков начин помогнаа да се наместат и овие делови од “мозаикот” – се вели во известувањето на Храмот “Св. Петка” во нас. Точила.



Сподели го ова:

Слични објави