ХАОС ВО МАКЕДОНИЈА: Убиено е 22-годишно момче

Сподели го ова:opstina

Вечерва во Струмица убиено е 22-годишно момче во тепачка, во која што учествувале две семејства. Настанот се случил во турското струмичко маало, поточно на улицата „Бетовенова“. Момчето починало како резултат на убоди, кои најверојатно биле од остар предмет. Исто така во тепачката е повреден и еден шеснаесетгодишен малолетник, како и две жени.Сподели го ова:

Слични објави