Во текот на целиот вчерашен ден, прилепчани бесплатно го користеа јавниот градски превоз

Сподели го ова:


Во текот на целиот вчерашен ден прилепските граѓани, бесплатно го користеа јавниот градски превоз, а сето ова беше резултат на тоа што ЈП за ПУП се придружи кон манифестацијата “ЕВРОПСКА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ”, со што се овозможи бесплатен превоз за граѓаните преку целиот ден со автобусите на јавниот градски превоз при ЈП за ПУП.Сподели го ова:

Слични објави