Градоначалникот Јовчески во посета на „Музичкиот маратон“ на учениците од ООМУ “Ордан Михајлоски – Оцка”

Сподели го ова:
Во Центарот за култура „Марко Цепенков“ денеска се одржа „Музички маратон“ на кој се претставија  48 ученици.Организатор на пијано маратонот кој траеше повеќе од дав часа е музичкото училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“.  „Музичкиот маратон“ го посети градоначалникот на Општина Прилеп, Борче Јовчески кој им честиташе на најдобрите ученици и ги додели наградите.Оваа година темите на кои музицираа учениците беа слободни а маратонот беше организиран согласно протоколите за заштита од Ковид 19.Сподели го ова:

Слични објави