Две основни прилепски училишта добија нови директори

Сподели го ова:


Ахил Јаков е новиот директор на ООУ “Климент Охридски кој доаѓа на местото на досегашниот директор Зоран Сребреноски.Од вчера нов директор има и ООМУ „Ордан Михајлоски – Оцка“. Денис Најдоски е новиот вршител на должност кој доаѓа на местото на досегашната директорка Славица Конеска Темелкоска. Најдоски е дипломиран пијанист, а Јаков е професор по физичко образование.

Сподели го ова:

Слични објави