Градоначалникот Јовчески денеска оствари средби со претставнички од медиумите и здруженијата „Преродба“, „Мајка традиција“, „Китка“ и „Орхидеја

Сподели го ова:Градоначалникот Јовчески денеска оствари средби со претставнички од медиумите и здруженијата „Преродба“, „Мајка традиција“, „Китка“ и „Орхидеја. По тој повод на социјалните мрежи Градоначалникот Јовчески истакна: “Ден пред 8-ми март, на мое големо задоволство, остварив средби со претставнички од медиумите и здруженијата „Преродба“, „Мајка традиција“, „Китка“ и „Орхидеја“. Им го честитав празникот и им дадов силна поддршка во нивната борба за економска, политичка и социјална рамноправност во општеството“-истакна Градоначалникот Јовчески. Во прилог погледнете ја галеријата на слики од денешниот настан:

Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Можно е да е слика од 9 луѓе, седнати луѓе и внатре
Можно е да е слика од 7 луѓе и внатре
Можно е да е слика од 6 луѓе и внатре
Можно е да е слика од 3 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 3 луѓе, луѓе што стојат и внатре


Сподели го ова:

Слични објави