Еве во кои згради во населбата Точила денес ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 11.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 253л/с, од кои 218л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има во населбата Точила, поточно во зградите од оваа населба кои се водат како ” Точила Е – згради”Сподели го ова:

Слични објави