|

Еве која екипа ја освои шампионската титула во “Бизнис лигата во пинг-понг” за сезоната 2022/23

Сподели го ова:Во крајно интересни и драматични натпревари, кои го оправдаа епитетот “најдобри четири” го добивме шампионот на.

Тоа е Мермерен Комбинат кој во два возбудливи и драматични натпревари најнапред во полуфинале и во финале, победија со идентични 4-3.

Честитки за победникот,честитки за организацијата на лигата, каде на најдобрите беа доделени пригодни награди, пехар и медали.

На најдобрата екипа и припадна и главната награда, а тоа е викенд во Црна Гора

Полуфинале:

КН Елмонт-Синдикат на АД МЕПСО 4-2

Црна река петрол- Мер-Ком 3-4

3 место:

Синдикат на АД МЕПСО -Црна река Петрол 2-4

Финале:

КН Елмонт- Мер-Ком 3-4

Благодарност до сите учесници во лигата,со надеж за уште подобра наредна 2023/24 сезона.Сподели го ова:

Слични објави